tirsdag den 4. oktober 2011

Personalemødet - brik 2.

Alberte indkalder Grethe til møde.
Eftersom at Alberte har set Grethes opførsel overfor Hassan indkalder hun hende til møde, for at hun kan få lov til at forklare situationen.
Grethe forklarer at hun syntes hun havde givet nok advarsler og syntes hun var berettiget til at blive sur og skælde ud. Alberte vil gerne have at Grethe ser situationen med ”Hassans øjne” og prøver at få hende til at komme med nogle andre forslag til hvordan situationen kunne have været taklet på andre måder.
Alberte slår især ned på situationen med skammekrogen, da de for nylig har afskaffet den i børnehuset pga. at de ikke vil have at nogen skulle føle sig udenfor og at de går ind for at man ikke straffer ”dårlig opførsel” men gerne vil fortælle barnet hvad det har gjort forkert og at de især i personalegruppen er meget interesseret i deres egen del i konflikten.
Grethe kan efter snakken godt se at hun har håndteret konflikten forkert, fordi hun havde ladet sig rive med af sine egne følelser. Hun har dog svært ved at se hvad hun ellers skal gøre når det hele brænder på, og det bliver derfor et punkt på den næste dagsorden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar